Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας με τίτλο: Εκπαιδευτικοί και Δια Βίου Μάθηση

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει το ανωτέρω Πρόγραμμα με πρωτοποριακό υλικό (κείμενα, παραδείγματα, βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες, έργα τέχνης) και με τις προδιαγραφές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το Πρόγραμμα διαρκεί από 22 Φεβρουαρίου έως 29 Μαΐου 2016. Περιλαμβάνει 150 ώρες (12 ώρες συναντήσεις που παρακολουθούνται διά ζώσης ή on-line και 138 ώρες μελέτη υλικού, καθώς και εκπόνηση δραστηριοτήτων και τελικής εργασίας). Οι συνολικά τρεις (3) συναντήσεις διεξάγονται Σαββατοκύριακα και ένα απόγευμα καθημερινής. Έμφαση δίνεται στο ζήτημα της διαφοροποιημένης μάθησης.
Στόχοι
Στο τέλος του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει γνώσεις και ικανότητες που αφορούν: α) στο σχεδιασμό, στην προετοιμασία και διεξαγωγή της διαφοροποιημένης μάθησης, β) στην αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάζονται στην τάξη, γ) στη χρήση καινοτομικών πρακτικών, όπως είναι η εκπαίδευση μέσα από την τέχνη και η ανάπτυξη των οριζοντίων (βασικών) ικανοτήτων των μαθητών, δ) στις μεθόδους και πρακτικές της Διά Βίου Μάθησης/ Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Για να δείτε την αναλυτική ανακοίνωση για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας πατήστε εδώ
Σε ποιους απευθύνεται:
- Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας
- Αποφοίτους Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Στο πρόγραμμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένοι φοιτητές σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Υπεύθυνοι
Οι υπεύθυνοι του Προγράμματος (Νίκος Σηφάκις, Αλέξης Κόκκος) είναι καθηγητές του ΕΑΠ, καταξιωμένοι και με διεθνή εμπειρία εκπαιδευτές εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών ενηλίκων.
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο επιμορφωτικό πρόγραμμα από 21/12/15 μέχρι 21/01/16 ή μέχρι συμπλήρωσης του αριθμού των θέσεων. Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 280 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο.
Απόψεις εκπαιδευομένων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τις συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε τηλεφωνικά εργάσιμες ημέρες και ώρες στο 210-9097214 (αρμόδια: κ. Καλδάνη)

Main Menu