Μουσεία και Κατάρτιση: Εκπαίδευση στις Ψηφιακές Δεξιότητες για το Μουσείο του Μέλλοντος

 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, σας προσκαλούν σε ημερίδα με τίτλο «Μουσεία και Κατάρτιση: Εκπαίδευση στις Ψηφιακές Δεξιότητες για το Μουσείο του Μέλλοντος», την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, ώρες: 16:00 – 20:00, στο κτήριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην οδό Κοδριγκτώνος 16, 11257 Αθήνα. Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Mu.SA Museum Sector Alliance, χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Erasmus+/Sector Skills Alliance, το οποίο συντονίζεται από την ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ και στο οποίο το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχει ως εταίρος.

Στόχος της Ημερίδας είναι να παρουσιαστεί το έργο Mu.SA και οι δραστηριότητές του καθώς επίσης και οι υφιστάμενες προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης σε ψηφιακές δεξιότητες για μουσειολόγους, επαγγελματίες του χώρου πολιτισμού και φοιτητές αλλά και η εφαρμογή αυτών σε πρακτικό επίπεδο.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εργαζόμενους/ες σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους και οργανισμούς, εκπαιδευτές, καθηγητές και παρόχους κατάρτισης, ερευνητές, φοιτητές και αποφοίτους σχετικών τμημάτων, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον χώρο του πολιτισμού.

Πρόγραμμα

Αφίσα

Είσοδος Ελεύθερη

Θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε όσους/όσες το επιθυμούν.

Πληροφορίες για το έργο MuSA θα βρείτε εδώ: http://www.project-musa.eu/

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ημερίδα μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση info@daissy.eap.gr

 

 

 

 

 

 

Main Menu