Ανακοίνωση Ημερίδας με τίτλο «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» που διοργανώνεται από την ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ

 

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 17.30-21.00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα (Γ. Παπανδρέου 2, 41334, Λάρισα), θα διεξαχθεί Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά». Η Ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο της δράσης «Λάρισα - Η Πόλη που μαθαίνει» και συνδιοργανώνεται από την ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, τον Σύλλογο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα παρουσιαστούν δράσεις και πρακτικές διαγενεακής μάθησης μεταξύ ηλικιωμένων και παιδιών, που έχουν πραγματοποιηθεί ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Λάρισα. Επίσης θα παρουσιαστεί το Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) για τη διαγενεακή μάθηση, με τίτλο Together Old and Young: An Intergenerational Approach, το οποίο αναπτύχθηκε από την ομάδα DAISSy στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου TOY-PLUS: Together Old and Young - Practitioners Learning And Upscaling Skills.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Μπορείτε να δείτε εδώ την πρόσκληση στην Ημερίδα και εδώ το πρόγραμμα των ομιλιών. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την αφίσα της εκδήλωσης. Περισσότερα για την ερευνητική ομάδα DAISSy θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://daissy.eap.gr/en/

 

 

 

Main Menu