Επιτυχημένη διεξαγωγή Ημερίδας για τη Διαγενεακή Μάθηση με τίτλο «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» από την ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ

 

Με επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή διεξήχθη η Ημερίδα για τη Διαγενεακή Μάθηση με τίτλο «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, στις 29 Νοεμβρίου 2018. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, τον Σύλλογο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο της δράσης "Λάρισα, η πόλη που μαθαίνει". Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της Ημερίδας είχε το προσωπικό του τμ. Δημοσίων Σχέσεων και του Παραρτήματος Λάρισας του ΕΑΠ.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού έργου TOY+: Together Old and Young, το οποίο υλοποιήθηκε ως Στρατηγική Σύμπραξη στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, με τη συμμετοχή της DAISSy ως ο εταίρος με αντικείμενο την ανάπτυξη του σχετικού Μαζικού Ανοικτού Διαδικτυακού Μαθήματος (MOOC).

Περισσότερα για το περιεχόμενο της εκδήλωσης μπορείτε να διαβάσετε στο δελτίο τύπου.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα του έργου ΤΟΥ+ από την ιστοσελίδα του έργου http://www.toyproject.net/

Οι δραστηριότητες και τα έργα της ερευνητικής ομάδας DAISSy παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα http://daissy.eap.gr/en/

 

Main Menu