Αποτελέσματα Εισαχθεισών Φοιτητριών και Εισαχθέντων Φοιτητών στο Δι-Ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λογού» για το Χειμερινό και Εαρινό Εξάμηνο

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ. Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης.

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τους αριθμούς πρωτοκόλλου των δεκτών αιτήσεων στο Πρόγραμμα Σπουδών, καθώς και σχετική ενημερωτική επιστολή για τις επιτυχούσες φοιτήτριες και τους επιτυχόντες φοιτητές.

Λίστα Δεκτών με έναρξη σπουδών το Χειμερινό Εξάμηνο 2019
Λίστα Δεκτών με έναρξη σπουδών το Εαρινό Εξάμηνο 2020 
Ενημερωτική Επιστολή 

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σε περίπτωση αποριών αναφορικά με τα αποτελέσματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Main Menu