Η ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα «Women in Displacement: gender, migration and the challenges of integration in today’s Europe»

Η Ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα “Women in Displacement: gender, migration and the challenges of integration in today’s Europe” την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 (9.00-20.00) και Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 (9.00-14.00), στην Αθήνα (ξενοδοχείο “Crowne Plaza”, δ/νση: Μιχαλακοπούλου 50).

afisa

Κύριος στόχος του συνεδρίου πέρα από την αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου WEMIN, είναι να διερευνηθούν οι έμφυλες διαστάσεις του φαινομένου της μετανάστευσης, με αναφορά στο πλαίσιο της σημερινής Ευρώπης. Προσλαμβάνοντας το φύλο ως συγκροτητικό στοιχείο της εμπειρίας, διαχείρισης, αλλά και κατανόησης των διαδικασιών μετανάστευσης και ενσωμάτωσης, το συνέδριο φιλοδοξεί να φωτίσει όχι μόνο τις πολλαπλές προκλήσεις, αλλά και τις σημαντικές ευκαιρίες με τις οποίες βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Το συνέδριο περιλαμβάνει στοχευμένες ομιλίες, παρουσιάσεις και εργαστήρια σε θεματικές ενότητες. Το πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται εδώ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Main Menu