Η ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ διαθέτει Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) με θέμα τη Διαγενεακή Μάθηση

Η ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ (http://daissy.eap.gr/) διαθέτει για 5ηφορά το Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) με τίτλο "Together Old and Young: An Intergenerational Approach" και αντικείμενο τη Διαγενεακή Μάθηση (Intergenerational Learning). Το MOOC θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου 2020 και θα παραμείνει ανοικτό για 6 εβδομάδες.

Η δωρεάν εγγραφή στο MOOC είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ στο σύνδεσμο:

http://www.toyproject.net/project/toy-online-course/?fbclid=IwAR1XNtIHmeL-dAGmrUBwcpCWsLCK94Hew000Q-pOaBphKjz0dX5ESeFSrY8

Παρακολουθώντας το μάθημα θα μάθετε για τη διαγενεακή πρακτική με παιδιά (0-8 χρονών) και ηλικιωμένους (65+ χρονών) και θα ανακαλύψετε πρακτικούς τρόπους να δημιουργήσετε ευκαιρίες για ποιοτικές και βιώσιμες δραστηριότητες Διαγενεακής Μάθησης.

Το MOOC διατίθεται στα Αγγλικά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περιλαμβάνει τέσσερις εβδομαδιαίες ενότητες με βίντεο, άρθρα, ομάδες συζήτησης, κουίζ και παιχνίδια. Κάθε ενότητα απαιτεί περίπου 6 ώρες μελέτης. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του MOOC, μπορείτε, πληρώνοντας 50 ευρώ, να λάβετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του μαθήματος και απεριόριστη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες στέλνοντας μέηλ στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Main Menu