Η ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ διαθέτει Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) με αντικείμενο την Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά

 

 

Η ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ (http://daissy.eap.gr/) διαθέτει για πρώτη φορά το Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) με τίτλο "Crowddreaming: Youth co-create Digital Cutlure " και αντικείμενο την Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά (Digital Cultural Heritage). Το MOOC θα διατεθεί στα Αγγλικά και Ελληνικά. Θα είναι ανοικτό μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2020 και θα παραμείνει ανοικτό συνολικά για 12 εβδομάδες.

Το MOOC απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των τελευταίων τάξεων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση (δηλαδή σε Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθητές μεταξύ 10 έως 19 ετών). Όσοι/ες ολοκληρώσουν επιτυχώς το MOOC θα λάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες για το MOOC θα βρείτε εδώ.

Η εγγραφή στο MOOC είναι δωρεάν και είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ στο σύνδεσμο:

https://form.jotformeu.com/90712052422344

Το MOOC αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου Crowddreaming. Στόχος του έργου είναι η διάδοση και κλιμάκωση, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, μιας βέλτιστης πρακτικής στον τομέα της αξιοποίησης της ψηφιακής πολιτιστικής κληρονομιάς ως μέσο για την ανοικτή σε όλους εκπαίδευση και την προώθηση των Ευρωπαϊκών αξιών μεταξύ των νέων. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο Crowddreaming θα βρείτε στις Ιστοσελίδες:

http://daissy.eap.gr/en/projects/cddc-project/ και http://www.crowddreaming.eu/.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Main Menu