Συμμετοχή μελών της ΣΘΕΤ ΕΑΠ στην διαδικτυακή εκδήλωση Startups On Air : EduTech Session

 

To Startups on Air | powered by PatrasIQ επιστρέφει online, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, της Εθνικής Τράπεζας, του POS4work, της InterMediaKT και άλλων φορέων, ως σημείο συνάντησης των οργανισμών που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Σε διαδικτυακή συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουνίου στις 19:00 θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης. Νέες τεχνολογίες και πλατφόρμες, startups και οργανισμοί που εξειδικεύονται στο αντικείμενο συζητούν για το μέλλον της εκπαίδευσης μετά την πανδημία. Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές ή νέους απόφοιτους όπως και άτομα που τώρα ξεκινάνε την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Στο πάνελ της συζήτησης συμμετέχουν από το ΕΑΠ ο Καθ. Ι. Καλαβρουζιώτης, Κοσμήτορας της σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και ο Καθ. Α. Καμέας, Αν. Κοσμήτορας της σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας DAISSy, μαζί με την κ. Διάνα Βουτυράκου, Founder της Unique Minds,τον κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο,Co-Founder της InterMediaKT, τον κ. Παναγιώτη Βαφείδη της Αχεπαν και τον κ. Ανδρέα Σαμμούτη, Academic Dean του City Unity College Δυτ. Ελλάδας.

Η εκδήλωση στο facebook βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/282171829800089

Η εγγραφή γίνεται από εδώ:

http://bit.ly/StartupsOnAir

 

Main Menu