ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συνεργασίας με εργοδότες και επιχειρήσεις σε δράσεις που διοργανώνει η ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ στο πλαίσιο του έργου MILE - Migrants Integration in the Labor Market in Europe

full LOGO MILE

H Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) απευθύνει Ανοικτή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με στόχο τη συνεργασία στις δράσεις του έργου MILE - Migrants Integration in the Labor Market in Europe. Το έργο MILE συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύει στην ανάπτυξη, εφαρμογή και ευρύτερη αξιοποίηση ενός αποτελεσματικού μοντέλου για την ένταξη μεταναστών και προσφύγων στην αγορά εργασίας, με βάση τη συνεργασία πολλών ενδιαφερομένων μερών. Οι δράσεις του MILE αναπτύσσονται με γνώμονα τόσο τις ανάγκες των εργοδοτών όσο και των μεταναστών. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

παρούσα πρόσκληση αφορά:

α. τη συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας Πολλαπλών Ενδιαφερομένων σε θέματα απασχολησιμότητας προσφύγων και μεταναστών – Multiskateholder Working Group on Migrants and Refugees Employment issues, ή/και
β. τη συμμετοχή στη φάση επιδοτούμενης εργασίας (
job placement) στο φορέας σας

Κάθε συμμετέχων φορέας θα προβληθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο πλαίσιο του έργου MILE.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής-επικοινωνίας: https://forms.gle/Xb3VR8QM9Dx8v6jGA.

Η φόρμα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων συμμετοχής.

 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο 
MILE και άλλες δράσεις της DAISSy:

Website   : http://daissy.eap.gr/en/https://projectmile.eu/
Facebook : @DAISSyResearchGroup@MILEProject
Linkedin   : https://www.linkedin.com/in/daissyresearchgroup/
Twitter     : https://twitter.com/daissy_research
Instagram : @daissy_researchgroup
Email        : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Main Menu