Εκδηλώσεις δημοσιότητας του Δικτύου SoDaNet "Η Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για τις Κοινωνικές Επιστήμες - CESSDA"

Tην Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή (23, 24 & 25 Οκτωβρίου 2015) το Εθνικό Δίκτυο Social Data Network (So.Da.Net) που συγκροτεί την Ελληνική Εθνική Υποδομή για τα Κοινωνικά Δεδομένα διοργανώνει στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου δύο εκδηλώσεις δημοσιότητας:
1. Συνάντηση εργασίας με θέμα "Ερευνητικές υποδομές κοινωνικών δεδομένων:
νέες δυνατότητες και προκλήσεις στην κοινωνική έρευνα". (Διοργάνωση: Τμήμα Κοινωνιολογίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Κρήτης).
Δείτε το Πρόγραμμα και το Δελτίο Τύπου της Συνάντησης Εργασίας.

2. Διημερίδα με τίτλο " Η κοινωνική έρευνα στην Ελλάδα σήμερα: η ανάγκη για συνέργειες σε ένα ρευστό περιβάλλον". (Διοργάνωση: Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης, Σχολή Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δείτε το Πρόγραμμα και το Δελτίο Τύπου της Διημερίδας.

Στη συνάντηση τα μέλη του δικτύου και προσκεκλημένοι ειδικοί εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν την υπό διαμόρφωση Ελληνική Εθνική Υποδομή για τα Κοινωνικά Δεδομένα και θα συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την παραγωγή, τεκμηρίωση και ανάλυση δεδομένων στην κοινωνική έρευνα, καθώς και τους πιθανούς τρόπους ενίσχυσης και προαγωγής της συνεργασίας μεταξύ των διαφορετικών ερευνητικών φορέων.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο/η.

Main Menu