Ορκωμοσία Αποφοιτησάντων Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών

Το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η τελετή Ορκωμοσίας των αποφοιτησάντων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Παν/μιου Πατρών (Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 26500, Ρίο).

Το πρόγραμμα της τελετής Ορκωμοσίας των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών ανά Σχολή και Πρόγραμμα Σπουδών έχει ως ακολούθως:

9.00: 1) Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό

10.00: 1) Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός
2) Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό

11.00: 1) Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών

12.00: 1) Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες
2) Πληροφορική

Οι απoφοιτήσαντες μπορούν να αναζητήσουν το όνομά τους στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ ΕΔΩ.
ΕΛΠ Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό
ΙΣΠ Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός
ΕΠΟ Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό
ΔΕΟ Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών
ΦΥΕ Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες
ΠΛΗ Πληροφορική

Οι απόφοιτοι μετά την παραλαβή του πτυχίου τους, θα πρέπει να προσέλθουν οπωσδήποτε στην γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο υποδοχής, για να παραλάβουν φάκελο με αντίγραφα πτυχίου και βεβαιώσεις σπουδών. Όσοι απόφοιτοι έχουν εξουσιοδοτήσεις από συμφοιτητές τους αλλά και όλοι όσοι είναι εξουσιοδοτημένοι να παραλάβουν πτυχία, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα και να απευθυνθούν στην ίδια γραμματεία μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών που τους ενδιαφέρει.

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου, απαγορεύονται οι ανθοδέσμες και οι παντός τύπου ανθοσυνθέσεις εντός του Αμφιθεάτρου.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων τηλ. 2610- 367 607

Οδηγίες Πρόσβασης στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών: Περνώντας τα τελευταία διόδια, επί της ΝΕΟ Αθηνών- Πατρών, αφήνετε τον κεντρικό οδικό άξονα και μπαίνετε δεξιά, σε παράκαμψη που οδηγεί στην Παλαιά Εθνική Οδό. Από εκεί ακολουθείτε τις πινακίδες, πρός Νοσοκομείο/Πανεπιστήμιο. Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών- ΠΓΝΠ (και αφού φτάσετε σχεδόν έξω από τις πύλες), στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε την μεγάλη ευθεία που περνά ακριβώς μπροστά του. Η εν λόγω οδός θα σας βγάλει ακριβώς μπροστά απο το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Μόλις προσπεράσετε το κτίριο του Συνεδριακού, στρίβετε αριστερά & ανεβαίνοντας τον κάθετο δρόμο κάνετε και πάλι αριστερά, ώστε να προσεγγίσετε το parking του χώρου.

Main Menu