10ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών [18-22 Μαΐου 2016, Κέρκυρα]

http://avarts.ionio.gr/festival/
------------------------------------
Διοργάνωση:
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών, ΕΡΗΜΕΕ)
------------------------------------
Σχολή Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
------------------------------------

Το 10ο κατά σειρά ετήσιο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών θα λάβει φέτος χώρα από την Τετάρτη 18 μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στην πόλη της Κέρκυρας.

Ο κεντρικός άξονας του Φεστιβάλ πλαισιώνεται, μεταξύ άλλων, από παρουσιάσεις ψηφιακών διαδραστικών οπτικοακουστικών έργων, εγκαταστάσεων και συναυλίες ηλεκτρονικής μουσικής καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, διοργανώνονται workshops και ενημερωτικές εκδηλώσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση με τις νέες οπτικοακουστικές τεχνολογίες καθώς και τη σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση με χρήση νέων μέσων.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, θα διεξαχθεί και το διεπιστημονικό συνέδριο με θέμα «Ταμπού – Παράβαση – Υπέρβαση στην Τέχνη και την Επιστήμη» (20-21 Μαΐου 2016) στο οποίο θα περιληφθούν θεωρητικές εισηγήσεις και παρουσιάσεις καλλιτεχνικού έργου. Δείτε εδώ την ανοιχτή πρόσκληση για εισηγήσεις και παρουσιάσεις στο συνέδριο.

Περιγραφή Φεστιβάλ 2016:
http://avarts.ionio.gr/festival/2016/gr/description/

Συνέδριο Φεστιβάλ 2016:
http://avarts.ionio.gr/festival/2016/gr/conference/

Ηλεκτρονική Υποβολή Εργασιών για το Συνέδριο 2016:
easychair.org/conferences/?conf=avfest2016

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Main Menu