Παράταση εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών διαδικασιών του ΕΑΠ 2015-2016

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι λόγω αρκετών σχετικών αιτημάτων η διαδικασία εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης του ΕΑΠ έχει πάρει παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016. Σε ειδικές περιπτώσεις που υπάρχουν εξετάσεις φοιτητών σε Θεματική Ενότητα (ΘΕ) μέσα στον Μάιο η αξιολόγηση για τη ΘΕ θα ολοκληρώνεται την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων.

Όσοι/ες έχετε ήδη υποβάλλει την αξιολόγηση σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε κάποια ενέργεια. Όσοι/ες επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην αξιολόγηση μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study) έτσι ώστε να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης:

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο, μετά το πέρας των εξετάσεων. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://study.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ στη διεύθυνση http://meae.eap.gr.

Με εκτίμηση,

ΜΕΑΕ

Main Menu