Ενημέρωση φοιτητών για τους χώρους πραγματοποίησης των ΟΣΣ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (ΕΚΠΑ), την Κυριακή (16/10/2016)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα υπάρχει λεωφορείο του ΕΑΠ που θα εκτελεί κυκλικό δρομολόγιο εντός του χώρου της Πανεπιστημιούπολης (Μπορείτε να το σταματήσετε και να επιβιβαστείτε οπουδήποτε). Η αφετηρία θα είναι στην κεντρική πύλη.

 

Οδηγίες Πρόσβασης με την αστική συγκοινωνία:

 Χρήση του δρομολογίου 608 Γαλάτσι-Ακαδημία – Νεκρ. Ζωγράφου (ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ)

H στάση γίνεται ακριβώς μπροστά στην Βορειοανατολική πύλη της Πανεπιστημιούπολης.

Βάδιση 5 λεπτών  προς την Φιλοσοφική σχολή (ευθεία και δεξιά) είτε 8-10 λεπτών προς τα Τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών (ευθεία και αριστερά).

Η κεντρική πύλη εισόδου από Ούλωφ Πάλμε και Τσάφου θα είναι ανοικτή από τις 08.00 το πρωί. Από τις 10.00 και έως τις 21.00 θα παραμείνουν ανοικτές και οι άλλες δύο πύλες (Καισαριανής και Ζωγράφου) προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Οδηγίες πρόσβασης από την κεντρική πύλη:

Χρησιμοποιήστε την κεντρική πύλη εισόδου από Ούλωφ Πάλμε και Τσάφου. 

Σχολή Θετικών Επιστημών: Οδηγήστε ευθεία. Μετά τον κόμβο συνεχίστε ευθεία για 800μ. και στα αριστερά σας θα δείτε κατά σειρά τα Τμήματα Μαθηματικών, Γεωλογίας και Περιβάλλοντος, Βιολογίας, Χημείας και Φυσικής. Για την είσοδο των ΑμεΑ χρησιμοποιήστε την κεντρική είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Φιλοσοφική Σχολή: Οδηγήστε ευθεία. Στον κόμβο στρίψτε αριστερά (3η έξοδος). Επιλέξετε να μείνετε στη δεξιά πλευρά του δρόμου και θα βρεθείτε στον χώρο Parking της Φιλοσοφικής Σχολής.

ΜΙΘΕ: Καθώς θα στρίψετε στο πρώτο στενό αριστερά σας θα βρείτε το κτίριο στα 200μ. στο αριστερό σας χέρι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την είσοδο πεζών από την οδό Ταξίλου.

Τμήμα Πληροφορικής: Οδηγήστε ευθεία από την είσοδο, θα στρίψετε στο δεύτερο στενό αριστερά σας και θα βρεθείτε στο parking του τμήματος.

Για να κατεβάσετε το χάρτη πατήστε εδώ.

 

Main Menu