Διευκόλυνση πρόσβασης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (ΕΚΠΑ) για το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου 2016

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) προχωρώντας στην αναζήτηση λύσεων για προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων (ΟΣΣ) των πρώτων εβδομάδων του Ακαδημαϊκού Έτους, θα ήθελε να σας ενημερώσει για τις προγραμματιζόμενες ενέργειες σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Οι παρακάτω ενέργειες έχουν σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασης των φοιτητών στις αίθουσες για τις ΟΣΣ που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016.

  • Η κεντρική πύλη εισόδου από Ούλοφ Πάλφε και Τσάφου θα παραμένει ανοικτή διαρκώς. Για τη μείωση των περιστατικών κυκλοφοριακού συνωστισμού οι πύλες Καισαριανής και Ζωγράφου θα παραμένουν ανοικτές μόνο για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 από τις 10.00 έως τις  11.45, από τις 14.30 έως τις 16.45 και από τις 19.30 έως και τις 20.30, δηλαδή κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των φοιτητών του ΕΑΠ. Για τη συνάντηση της Κυριακής η πρόσβαση θα πραγματοποιηθεί μόνο από την κεντρική πύλη.
  • Θα υπάρχει προσωπικό καθοδήγησης του ΕΑΠ σε κομβικά σημεία της Πανεπιστημιούπολης, στο οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για την επίλυση προβλημάτων προσανατολισμού και για την παροχή πληροφοριών σχετικών με τις αίθουσες.
  • Το λεωφορείο του ΕΑΠ θα συνεχίσει τα κυκλικά δρομολόγια του στην Πανεπιστημιούπολη με αφετηρία την κεντρική πύλη και διαδρομή η οποία θα περνάει από όλα τα κτίρια που χρησιμοποιούνται μόνο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Παρακαλείστε να αντλήσετε πληροφορίες, οργανωτικά στοιχεία και χάρτες των αιθουσών διεξαγωγής των ΟΣΣ από τις Υπηρεσίες Μητρώου του ΕΑΠ (open.eap.gr) καθώς για την ομαλότερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την προσέλευσή σας στην Πανεπιστημιούπολη την αίθουσα, το κτίριο και το τμήμα σας.

Η έγκαιρη προσέλευσή σας στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων.

Main Menu