Ορκωμοσία και Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας και Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησε τις Τελετές Ορκωμοσίας των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και Απονομής των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών το Σαβ/κο 19 και 20 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Στις τελετές παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας Αν. Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, η πρώην Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας και Διευθύντρια Προγράμματος Σπουδών Καθηγήτρια Μαρία Χατζηνικολάου και οι Διευθυντές Προγραμμάτων Σπουδών Καθηγητής Βασίλειος Βερύκιος, Αν. Καθηγητής Χατζηγεωργίου Γεώργιος, Καθηγητής Χρήστος Κορδούλης, Καθηγητής Βασίλειος Κωστόπουλος και Αν. Καθηγητής Αχιλλέας Καμέας.

Ο Πρόεδρος συνεχάρη τους αποφοίτους και τόνισε την προσπάθεια της Διοίκησης του ΕΑΠ για την ακαδημαϊκή ανάπτυξη του Ιδρύματος με την ένταξη νέων Προγραμμάτων Σπουδών, με στόχο να καταστεί το ΕΑΠ ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στο είδος του στην Ευρώπη. Ο κ. Καλαβρουζιώτης, με τη σειρά του, επιβράβευσε τους αποφοίτους οι οποίοι, όπως ανέφερε, έπειτα από μια μακρά διαδικασία κατά την οποία δοκιμάστηκαν οι γνώσεις και οι δεξιότητες τους, έφτασαν με επιτυχία στο τέλος μιας επίπονης διαδρομής.

Οι Ορκωμοσίες και οι Απονομές για τις Σχολές Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών Σπουδών θα υλοποιηθούν τα επόμενα Σαββατοκύριακα 26-27 Νοεμβρίου και 3-4 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, στον ίδιο χώρο.  

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και οδηγίες πρόσβασης στον χώρο πατήστε εδώ.

 

Main Menu