Ολοκληρώθηκαν οι Τελετές Ορκωμοσιών και Απονομών Μεταπτυχιακών Τίτλων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Ορκωμοσίας Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για να τιμήσει τους απόφοιτους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πραγματοποίησε για πρώτη φορά τις απονομές σε τρία Σαββατοκύριακα με διακριτές ώρες ανά Σχολή και Πρόγραμμα. 

Στις τελετές παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών Καθηγητής Βύρων Καλδής, η Διευθύντρια του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό" Καθηγήτρια Αργυρώ Λουκάκη, ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Σπουδές στην Εκπαίδευση" Καθηγητής Κων/νος Πετρογιάννης και ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία" Καθηγητής Χρήστος Τερέζης. Ακόμη με την παρουσία του μας τίμησε ο Καθηγητής Αντώνιος Λιοναράκης μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου .

Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του συμβούλεψε τους αποφοίτους να μην σταματήσουν ποτέ το ταξίδι της γνώσης και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους. Ο κ. Καλδής με τη σειρά του συνεχάρη τους αποφοίτους τονίζοντας την ιδιαιτερότητα των σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αφού οι σπουδαστές είναι ενήλικοι με υποχρεώσεις και περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο. 

Στην έναρξη της Τελετής Απονομής του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό" το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου παρουσίασαν μουσική παράσταση τα μέλη του Opera Studio του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Λένα Σουρμελή (Soprano), Μάριος Μανιατόπουλος (Tenoro) και Βασίλης Λάζαρης (Piano).

 

 

 

Main Menu