Επιτυχής ολοκλήρωση εκδήλωσης για το προσφυγικό στην Κοζάνη

Εκτύπωση

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ.  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο «Κοβεντάρειο» Κοζάνης ημερίδα με τίτλο «Η εκπαίδευση των προσφύγων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση: προκλήσεις και προοπτικές».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε  από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Κοζάνης- Εορδαίας  στο πλαίσιο του Προγράμματος PRESS του EAΠ (Provision of Refugee Education and support Scheme το http://www.press-eap.net/) το οποίο αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προκειμένου να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές και ενταξιακές ανάγκες των προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Για το έργο PRESS και τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις που υλοποιούνται μίλησαν  ο καθηγητής κ. Γιώργος Ανδρουλάκης, αντιπρόεδρος του  Ελληνικού  Ανοικτού  Πανεπιστημίου  και  επιστημονικά  υπεύθυνος  του  έργου  PRESS.

Σημαντικές  ήταν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών, οι οποίες κράτησαν καθηλωμένο το κοινό, ενώ ακολούθησε πολύ εποικοδομητική συζήτηση και έντονος προβληματισμός. Ευχαριστούμε Θερμά όλες τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες  στην εκδήλωση για την ανταπόκρισή τους.

pr koz2

pr koz3

pr koz4