Αλλαγή Ώρας Έναρξης Διεξαγωγής ΟΣΣ 07/05/2017 (ΕΚΠΑ)

Αγαπητοί-ες φοιτητές-τριες,

Αξιότιμοι-ες κύριοι-ες,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του ότι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του εορτασμού της 180 ης επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνουν τον 1 ο Αγώνα Δρόμου 10km, καθώς και τον περιπατητικό δρόμο 4km, εκτός σταδίου, με την ονομασία "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2017", την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 και ώρα 10.00 στην Πανεπιστημιούπολη (Ιλίσια-Ζωγράφου) - http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdhloseis/ekdhloseis-hmerides-synedria/proboli-ekdilwshs/kapodistriakos-dromos-2017.html - , οι πρωινές ΟΣΣ του ΕΑΠ που λαμβάνουν χώρα στις 07/05/2017 στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου) μετακινούνται κατά μία (1) ώρα. Η ώρα έναρξης των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων θα είναι η 12:00 ενώ η ώρα λήξης αναδιαμορφώνεται σε 15:45. Η απογευματινή βάρδια των ΟΣΣ παραμένει ως έχει (δηλ. 16:00-20:00).

Μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του ΕΚΠΑ και τους υπευθύνους των κτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία σας, σας πληροφορούμε ότι όλες οι πύλες εισόδου-εξόδου στο χώρο θα ανοίξουν αμέσως μετά τη λήξη του "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2017", η οποία αναμένεται μεταξύ 11:30 και 12:00. Επιπλέον, με το άνοιγμα των εισόδων στον χώρο της Πανεπιστημιούπολής, θα υπάρχει το λεωφορείο του ΕΑΠ, το οποίο θα εκτελεί τη συνήθη διαδρομή μέσα στους χώρους, μεταφέροντας σας στα κτήρια διεξαγωγής των ΟΣΣ.

Θα σας παρακαλούσαμε προκειμένου της δικής σας ασφάλειας, αλλά και των αθλητών που λαμβάνουν μέρος στον "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ 2017" να οδηγείτε προσεκτικά κατά την προσέλευση σας στους χώρους του Πανεπιστημίου Αθηνώνπρος αποφυγή ατυχήματος.

Για τους φοιτητές οι οποίοι έχουν μάθημα στη Φιλοσοφική, σε περίπτωση που φθάσουν στον χώρο του ΕΚΠΑ, πριν τη λήξη του "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2017", έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν εκτός του χώρου του ΕΚΠΑ (περιοχή Ζωγράφου) και να εισέλθουν στους χώρους του Πανεπιστημίου χωρίς το όχημα τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.

Main Menu