Ανακοίνωση προς τους φοιτητές του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες” που έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν Εργαστηριακούς Κύκλους για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τις ημερομηνίες των εργαστηριακών ασκήσεων και τελικών εξετάσεων των εργαστηριακών κύκλων του Π.Σ. “ Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες.” Προκειμένου να ενημερωθείτε για την εβδομάδα ασκήσεώς σας παρακαλούμε πιέστε εδώ.

Τις ημερομηνίες άσκησης και εξετάσεων μπορείτε να τις πληροφορηθείτε, εκτός από την ιστοσελίδα του ΕΑΠ: www.eap.gr και από το portal, στη διεύθυνση: http://open.eap.gr με τη χρήση των προσωπικών σας κωδικών και συγκεκριμένα στην καρτέλα «Τμήματα-Διδάσκοντες».

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αποφάσισε την οικονομική υποστήριξη των φοιτητών (που διαμένουν μόνιμα εκτός Πατρών και Ρίου) κατά την περίοδο εκπόνησης των εργαστηριακών κύκλων στα εργαστήρια της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Οι λεπτομέρειες της απόφασης θα σας κοινοποιηθούν με επόμενη ανακοίνωση το προσεχές διάστημα.

Main Menu