Διευκόλυνση πρόσβασης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (ΕΚΠΑ) για το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Οκτωβρίου 2017

 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) προχωρώντας στην αναζήτηση λύσεων για τη διευκόλυνση πρόσβασης κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων (ΟΣΣ) το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου 2017, θα ήθελε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα εκτελεί κυκλικά δρομολόγια εντός της Πανεπιστημιούπολης με αφετηρία την κεντρική πύλη και διαδρομή η οποία θα περνάει από όλα τα κτίρια που χρησιμοποιούνται.

Σε όλα τα κτίρια θα υπάρχει προσωπικό καθοδήγησης του ΕΑΠ, στο οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για την επίλυση προβλημάτων προσανατολισμού και για την παροχή πληροφοριών σχετικών με τις αίθουσες.

Παρακαλείστε να αντλήσετε πληροφορίες, οργανωτικά στοιχεία και χάρτες των αιθουσών διεξαγωγής των ΟΣΣ από τους Ψηφιακούς Χώρους Εκπαίδευσης του ΕΑΠ (study.eap.gr & courses.eap.gr) καθώς για την ομαλότερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την προσέλευσή σας στην Πανεπιστημιούπολη το κτίριο (π.χ Κτίριο Φιλοσοφικής) την αίθουσα, το τμήμα σας καθώς και το Σύμβουλο Καθηγητή σας.

Η έγκαιρη προσέλευσή σας στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων.

Main Menu