Έναρξη δηλώσεων Νέων Θεματικών Ενοτήτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, για τα Προγράμματα Σπουδών με Θεματικές Ενότητες εξαμηνιαίας διάρκειας

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η διαδικασία εγγραφής σε νέες Θεματικές Ενότητες εξαμηνιαίας διάρκειας, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 15/02/2019 και ώρα 23:59.

Παρακαλούμε πατήστε εδώ προκειμένου να μεταβείτε στη φόρμα δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δικαίωμα στην επανεγγραφή θα έχετε αφού ολοκληρωθούν οι αναρτήσεις των βαθμολογιών των ΘΕ τις οποίες παρακολουθήσατε στο Χειμερινό Εξάμηνο 2018. Καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε επιλογή ΘΕ πριν την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης αφού το σύστημα δίνει μια ευκαιρία στον κάθε φοιτητή για επιλογή. Επομένως αν επιθυμείτε στη συνέχεια προσθήκη ή αφαίρεση ΘΕ δεν θα μπορέσετε να το επιλέξετε μέσω του συστήματος επανεγγραφών. Για όσους πρόκειται να αναμένουν αποτελέσματα από τις επανεξετάσεις των ΘΕ και μετά την 15η Φεβρουαρίου 2019, η επιλογή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω των γραμματειών των προγραμμάτων..

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα Προγράμματα Σπουδών, οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (emails) των Προγραμμάτων Σπουδών τους. (Στοιχεία Επικοινωνίας).

Main Menu