Συμπληρωματική Πρόσκληση Ενδιαφέροντος μελών ΣΕΠ σε επτά (7) Θ.Ε. των δύο (2) Νέων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» και τα «Κριτήρια» για ανάρτηση στην εφαρμογή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μελών ΣΕΠ 2016-2017

Σας ενημερώνουμε ότι από την 6η Δεκεμβρίου 2016 (22:00) ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψήφια μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ) για επτά (7) Θεματικές Ενότητες των δύο (2) Νέων Μεταπτυχιακών Προγράμματα Σπουδών [Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ) & Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων (ΓΧΝ)] του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017. 

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 9η Ιανουαρίου 2017 (14:00).

Για υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα (π.χ. εύρεση κωδικού, εισαγωγή ΑΦΜ) παρακαλούμε στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. περιγράφοντας το πρόβλημα και στέλνοντας και το ΑΦΜ σας.

 

Main Menu