Σεμινάριο Επιμόρφωσης Νέων Μελών ΣΕΠ του ΕΑΠ για το Ακαδ. Έτος 2016-17

Αγαπητά μέλη ΣΕΠ,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη διεξαγωγή του επιμορφωτικού σεμιναρίου που διοργανώνει η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Σύμφωνα με σχετική επιστολή του κ. Γ. Ανδρουλάκη, Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων του ΕΑΠ με θέμα: Επιμόρφωση και πιστοποίηση των νέων μελών ΣΕΠ του ΕΑΠ στην ΑεξΑΕ, η επιμόρφωση και πιστοποίηση σε θέματα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης θεωρείται υποχρεωτική.

Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος εγγραφών στο θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» παρατείνεται, ώστε οι εγγραφές να είναι δυνατές μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Επιπλέον, η υπηρεσία της διαδικτυακής επιμόρφωσης θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να λάβετε μια βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του συγκεκριμένου θεματικού αντικειμένου, θα διεξαχθεί διά ζώσης διαδικασία πιστοποίησης στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε, εφόσον έχετε εγγραφεί και παρακολουθήσει το διαδικτυακό μάθημα. Για τη διεξαγωγή της διά ζώσης πιστοποίησης, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου 2017, θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο ηλεκτρονικό μήνυμα από τη ΜΕΑΕ.

Με εκτίμηση,

Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης

Main Menu