Ενημέρωση για τα Κοινωνικά Δίκτυα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Σας ενημερώνουμε ότι έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook με την επωνυμία «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ανεπίσημη σελίδα». Η συγκεκριμένη σελίδα καθώς και άλλες με την χρήση του ονόματος «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο» ή «ΕΑΠ» έχουν δημιουργηθεί από τρίτους και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον διαδικτυακό ιστότοπο του Ιδρύματος, ούτε έχουν οποιαδήποτε έγκριση ή συναίνεση από τα αρμόδια όργανα του Ιδρύματος.

Για τους λόγους αυτούς σας γνωρίζουμε ότι:

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου απαντάται στον σύνδεσμο

www.eap.gr

καθώς και στην επίσημη Σελίδα Facebook

«Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ– HOU Hellenic Open University»

https://www.facebook.com/eapuni/

Παράλληλα οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε την τοποθεσία με την ένδειξη «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο». Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συντομογραφία @eapuni στις κοινοποιήσεις παρουσίας καθώς και στις πληροφορίες του προφίλ σας (eapuni).

Οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ Σελίδες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στα υπόλοιπα Κοινωνικά Δίκτυα:

Twitter -> ΕΑΠ – HOU (@eapuni)

https://twitter.com/eapuni

Google+ -> Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

https://plus.google.com/+ΕλληνικόΑνοικτόΠανεπιστήμιοΕΑΠ

LinkedΙn -> Hellenic Open University

https://www.linkedin.com/edu/hellenic-open-university-189134

YouTube -> Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

https://www.youtube.com/c/ΕλληνικόΑνοικτόΠανεπιστήμιοΕΑΠ

Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΑΠ

(σύνδεσμος)

Erasmus+ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

https://www.facebook.com/erasmuspluseap/

O ως άνω διαδικτυακός ιστότοπος και οι παραπάνω Σελίδες Κοινωνικών Δικτύων είναι οι μοναδικές από τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και επίσημα για θέματα του ΕΑΠ.

 


 

Για την επικοινωνία σας με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, μπορείτε να απευθύνεστε:

στα τηλέφωνα: 2610 367 300, 2610 367 600

στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

καθώς και με μήνυμα στην επίσημη Σελίδα του Facebook ακολουθώντας τον σύνδεσμο: m.me/eapuni ή κάνοντας scan την παρακάτω εικόνα από το Messenger Facebook του λογαριασμού σας.

eap orig

Σε κάθε περίπτωση για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσετε με τα Κοινωνικά Δίκτυα, όπως άλλες Σελίδες – Ομάδες που παριστάνουν το ΕΑΠ, προσβλητική συμπεριφορά διαχειριστών κλπ. μπορείτε να επικοινωνείτε με μήνυμα στις ΕΠΙΣΗΜΕΣ Σελίδες ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Διοικούσα Επιτροπή έχει αναθέσει στη Νομική Υπηρεσία να διερευνήσει την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων του Ιδρύματος, από την μη νόμιμη και παραπλανητική χρήση της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου του Ιδρύματος.

Main Menu