Έναρξη εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης των εξαμηνιαίων ΠΣ του ΕΑΠ για το ακαδ. έτος 2017-2018 ( χειμερινό εξάμηνο )

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των εξαμηνιαίων ΠΣ του ΕΑΠ για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 ξεκινάει 21 Δεκεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται 14 Ιανουαρίου 2018.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο, μετά το πέρας των εξετάσεων. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://courses.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι δεν υφίσταται κάποια δράση αξιολόγησης η οποία να εμπλέκει τα μέλη ΣΕΠ που επιβλέπουν μόνο Διπλωματικές Εργασίες (ούτε αξιολογούν, ούτε αξιολογούνται).

Να είστε καλά και καλές γιορτές,
ΜΕΑΕ

Main Menu