Πιστοποίηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου για το Διοικητικό Προσωπικό του ΕΑΠ

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής της διά ζώσης πιστοποίησης του επιμορφωτικού διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργανώνει η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), στο θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» έχουν οριστεί.

Δυνατότητα συμμετοχής στην πιστοποίηση έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Προσωπικού του ΕΑΠ, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας τους με το Ίδρυμα, τα οποία έχουν εγγραφεί στο διαδικτυακό μάθημα.

Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι διά ζώσης πιστοποιήσεις είναι οι ακόλουθες: 

Αθήνα
Σάββατο 6 Μαΐου 2017
Θεσσαλονίκη
Κυριακή 7 Μαΐου 2017
Πάτρα
Σάββατο 6 Μαΐου 2017
Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Η διάρκεια της διαδικασίας πιστοποίησης είναι το μέγιστο 1 ώρα. Συγκεκριμένα, η ώρα προσέλευσης στους χώρους που διεξάγεται η πιστοποίηση είναι 11:00, ενώ η μέγιστη παραμονή στο χώρο είναι έως και τις 12:00.

Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης καθώς και την προτίμησή σας στην πόλη και στην ημερομηνία που επιθυμείτε να συμμετάσχετε, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σημαντικό: Τα στοιχεία που θα καταχωρίσετε (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ) στην ηλεκτρονική φόρμα θα εμφανίζονται στη βεβαίωση που θα λάβετε, εφόσον ολοκληρώσετε επιτυχώς την πιστοποίηση.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXUzUJsnUfeZDQIQ-tARVyJY_asYlcfLgQTkSnO8rFFshMjQ/viewform 

Κατά την πιστοποίηση θα κληθείτε να συμπληρώσετε ένα έντυπο ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, για το θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή κι εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές συμμετοχής στη διά ζώσης πιστοποίηση του επιμορφωτικού διαδικτυακού σεμιναρίου θα ολοκληρωθούν έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΜΕΑΕ μέσω:

  • email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • τηλεφώνου στα 2610367748, 2610367752 (κ.κ. Δημήτρης Σιδέρης και Δημοσθένης Καρακατσούλης ώρες επικοινωνίας: 9:00 έως 15:00).

 

Με εκτίμηση,

Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης

 

Main Menu