Διοργάνωση Διεθνούς Summer School από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει Διεθνές Summer School, στην Κύπρο. Τα προσφερόμενα μαθήματα για το καλοκαίρι του 2016 είναι:

  • Γενικά Αγγλικά
  • Προετοιμασία για το IELTS
  • Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς
  • Αγγλικά για Τουρισμό
  • Αγγλικά για Επιχειρήσεις
  • Ανακαλύπωντας την Μηχανική

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να συμμετέχουν στον πρώτο (27/06 - 08/07), δεύτερο (11/07 - 22/07) ή τρίτο (25/07 - 05/08) κύκλο του Summer School - αντίστοιχα.

Οι συμμετέχοντες στα μαθήματα των Αγγλικών θα φιλοξενηθούν στην όμορφη, παραθαλάσσια Λάρνακα, ενώ όσοι παρακολουθήσουν το μάθημα της Μηχανικής θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα του νησιού, Λευκωσία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αυθεντικά Μεσογειακή, καλοκαιρινή εμπειρία συμμετέχοντας σε διάφορες εκδρομές, πολιτιστικές δραστηριότητες και εργαστήρια. Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά τους παραδοσιακά Κυπριακά πήλινα σουβενίρ, και να μαγειρέψουν Κυπριακές νοστιμιές όπως το χαλούμι - μαθαίνοντας ταυτόχρονα για την Κύπρο και βελτιώνοντας παράλληλα τα Αγγλικά τους.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι φοιτητές θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summer School μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://iss.unic.ac.cy/.

Main Menu