Τριήμερο Σεμινάριο "Match and Develop a Startup" από την Εθνική Τράπεζα και το πρόγραμμα NBG Business Seeds

Εθνική Τράπεζα και το πρόγραμμα NBG Business Seeds, διοργανώνουν τριήμερο σεμινάριο με τίτλο: Match and Develop a Startup που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις του POS4Work στην Πάτρα (Δ. Γούναρη 69, 1ος όροφος).

Με αφορμή την παραπάνω διοργάνωση, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Σκοπός του σεμιναρίου, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τη γνώση, τα απαραίτητα εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται προκειμένου να επιτύχουν:

  • Κατανόηση της έννοιας της οικοδόμησης μιας ομάδας εργασίας και πιθανή ενίσχυσή της με νέα μέλη.
  • Ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου με τη βοήθεια ειδικών μεντόρων (mentoring sessions).
  • Υποστήριξη στην ανάπτυξη ενός mockup της επιχειρηματικής τους ιδέας και ικανοτήτων παρουσίασης (pitching).
  • Εξειδικευμένα workshops σε θέματα ενδιαφέροντος που τους αφορούν άμεσα όπως: Βusiness Planning και marketing.
  • Νομικά θέματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την κατοχύρωση ιδέας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, καθώς επίσης και σε φοιτητές.
 
Με στόχο την επιτυχία  της διοργάνωσης , η Εθνική Τράπεζα ενώνει τις δυνάμεις της με το Mindspace, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά ιδέες να βγουν από το πανεπιστήμιο. Το "Match & Develop A Startup" και το "Mindspace Challenge - Patras Qualifiers" πραγματοποιούνται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, ώστε οι ομάδες των δύο διοργανώσεων να έχουν πρόσβαση στο σύνολο των δράσεων των δύο εκδηλώσεων: σεμινάρια σε θέματα ασφάλειας, μάρκετινγκ, analytics, business planning, presentation skills και σε νομικά θέματα. 

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν η Αμερικάνικη Πρεσβεία, η MKO “The People’s Trust”, το ΜΙΤ Entreprise Forum Greece, καθώς και το Open Coffee Πάτρας.

Πάτρα, 3/3/2017 

Main Menu