Θερινο Σχολείο ' Wastewater and Biosolids Management', 23-28 Ιουλίου, 2018

 

Σας γνωρίζουμε τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς θερινού σχολείου (WWSS18) (23-28 Ιουλίου, 2018), ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε θέματα Διαχείρισης Υγρών και Βιοστερεών Αποβλήτων. Στο Σχολείο θα διδάξουν έλληνες και ξένοι καθηγητές, από διάφορα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα (Αμερική, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Αγγλία, Ασία, κ.α.).

Το θερινό Σχολείο απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και στοχεύει στην εκπαίδευση στελεχών της διοίκησης, μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψήφιων διδακτόρων, μεταδιδακτορικών ερευνητών, ερευνητών αλλά και ομάδων εργαζομένων εταιριών, σε θέματα αιχμής και στις σύγχρονες τάσεις διαχείρισης των υγρών και βιοστερεών αποβλήτων. Το Σχολείο διοργανώνεται μέσω της Επιτροπής Ερευνών του ΕΑΠ,  και οι παρουσιάσεις θα είναι στην Αγγλική γλώσσα στα πλαίσια που καταβάλλουμε για την διεθνοποίηση του Θερινού Σχολείου.

Στην ιστοσελίδα του Σχολείου wastewater2018.eap.gr είναι όλες οι πληροφορίες  στην δε ιστοσελίδα (wastewater2017.eap.gr), παρέχονται όλες οι σχετικές πληροφορίες, που έχουν σχέση με το ήδη πραγματοποιηθέν.

Φέτος για πρώτη φορά εισάγεται εργαστηριακή θεματική ενότητα, όπου στους συμμετέχοντες θα γίνονται παρουσιάσεις μεθοδολογιών ανάλυσης των κυριότερων φυσικοχημικών παραμέτρων των υγρών αποβλήτων και θα αναλύονται δείγματα αποβλήτων, καθώς επίσης και θα υπάρχει ενότητα για την ρύπανση σε υδάτινα οικοσυστήματα από ρυπαντές.

Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και Πληροφορίες: Eκάβη Ισσαρη, τηλ. 2610367554, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ

 flyer 2018

Main Menu