Παρουσία του ΕΑΠ στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών eduguide

Το ΕΑΠ συμμετείχε για πρώτη φορά στην 3η ‘Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών - Eduguide, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πλήθος ενδιαφερομένων προσήλθε στο περίπτερο του ΕΑΠ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, να επικοινωνήσει και να ανταλλάξει απόψεις, με ενεργή συμμετοχή και παρουσία των Κοσμητόρων, Καθηγητών και Διευθυντών Επιτροπών Ακαδημαϊκής Εποπτείας του ΕΑΠ. 

Στην έκθεση πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις των Προγραμμάτων Σπουδών από το Ακαδημαϊκό Προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες των:

 

  • Βλάμος Παναγιώτης, Καθηγητής στο τμήμα Πληροφορικής του Ιόνιου Πανεπιστημίου και μέλος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής Εποπτείας του ΜΠΣ «Βιοπληροφορική και Νευροπληροφορική»
  • Ζερεφός Στυλιανός, Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΕΑΠ
  • Λαγούδης Ιωάννης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μέλος ΣΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, στο ΜΠΣ «Msc in Supply Chain Management»
  • Μπουρίκας Κυριάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής της ΣΘΕΤ του ΕΑΠ και Πρόεδρος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής Εποπτείας του Προγράμματος «Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση"
  • Σηφάκης Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ, διδάσκων του ΜΠΣ «Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας» 

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες όπως καταγράφηκαν από τους διοργανωτές της Έκθεσης.

Παρουσίαση του διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Βιοπληροφορική και Νευροπληροφορική» η δομή, το περιεχόμενο και οι προοπτικές του.

Παρουσιάζει ο Καθηγητής στο τμήμα Πληροφορικής του Ιόνιου Πανεπιστήμιου, κ. Παναγιώτης Βλάμος, μέλος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής Εποπτείας του Προγράμματος.

 

Παρουσίαση της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και τα Μεταπτυχιακά που προσφέρει: Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα MA, Σχεδιασμός Φωτισμού, Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος.

Παρουσιάζει ο καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο κ. Στυλιανός Ζερεφός.

 

Παρουσίαση του προγράμματος "Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση" η δομή, το περιεχόμενο και οι προοπτικές του.

Παρουσιάζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής της ΣΘΕΤ του ΕΑΠ, Πρόεδρος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής Εποπτείας του Προγράμματος, κ. Μπουρίκας Κυριάκος.

 

Παρουσίαση του προγράμματος «Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας» η δομή, το περιεχόμενο και οι προοπτικές του.

Παρουσιάζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΕΑΠ, Νικόλαος Σηφάκης.

 

Main Menu