Επιστημονική Ημερίδα: «Λογοκρισία-ες: Γλώσσα-Λογοτεχνία-Τέχνες-Ιστορία»

Το ΠΠΣ ΙΣΠ-EAΠ  καλεί φοιτητές, αποφοίτους, διδάσκοντες και φίλους στην Επιστημονική Ημερίδα «Λογοκρισία-ες: Γλώσσα-Λογοτεχνία-Τέχνες-Ιστορία», που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, στην Αθήνα.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν, στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ως τις 23-3-2020, με ένα κείμενο (100-300 λέξεις), όπου θα αναγράφεται ο τίτλος της ομιλίας και θα τεκμηριώνεται το θέμα της (μορφές λογοκρισίας κυρίως σε Ισπανία-Ελλάδα).

Γλώσσες της Ημερίδας είναι τα Ελληνικά και τα Ισπανικά.  

Δείτε περισσότερα εδώ.

Εξάλλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν στην ανωτέρω διεύθυνση)την πρόταση της συμβολής τους (300 λέξεις) για το περιοδικό του ΠΠΣ ΙΣΠ, Tribuna Abierta de Estudios Hispano-Helenos, τεύχος 3/2021, με θέμα που να άπτεται των γνωστικών αντικειμένων του ΙΣΠ (ως τις 30-9-2020 η πρόταση και ως τις 30-12-2020 τα επιλεγμένα κείμενα στην έκταση που θα αποφασιστεί). Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο τεύχος του θα το βρείτε εδώ.

 

Main Menu