Προσωποποιημένες υπηρεσίες της εξ @ποστάσεως βιβλιοθήκης του ΕΑΠ και διαχείριση βιβλιογραφικών πηγών

 

Το Παράρτημα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή, στo πλαίσιo της συνεχούς προσπάθειας ενίσχυσης της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της  τοπικής ακαδημαϊκής κοινότητας του ιδρύματος και προσανατολισμένο στις ανάγκες της, πρόκειται να υλοποιήσει σε συνεργασία με την Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ ηλεκτρονικό σεμινάριο με τίτλο «Προσωποποιημένες υπηρεσίες της εξ @ποστάσεως βιβλιοθήκης του ΕΑΠ και διαχείριση βιβλιογραφικών πηγών»

Στόχος είναι η ενημέρωση των φοιτητών για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της εξ αποστάσεως βιβλιοθήκης, η εξοικείωση τους με τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές εφαρμογές και εν τέλει η ανάπτυξη δεξιοτήτων  και η επιτυχής αξιοποίησή τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στη διαχείριση βιβλιογραφικών πηγών και στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών.

Η δράση, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10/4/2020 και ώρα 10:00π.μ.-12:00 μ.μ., απευθύνεται στους φοιτητές του ΕΑΠ  στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης  και θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση πληροφοριακών συστημάτων σύγχρονης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τον Δρ. Παπαχριστόπουλο Λεωνίδα, που ανήκει στο προσωπικό της Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ.

Πληροφορίες:

Παράρτημα ΕΑΠ Κομοτηνής

Χατζηκωνσταντή Ζωίδη 6, Κομοτηνή, 69100

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2531030404

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Main Menu