Πρόσκληση σε διαβούλευση και ομάδα εστίασης (focus group) με θέμα την αύξηση επιχειρησιακών δυνατοτήτων ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων, μέσω πλατφορμών τηλε-εργασίας και ψηφιακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

 

Email Image

 

Email Image

 

Email Image

ΘΕΜΑ

"Αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων, και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους μέσω πλατφορμών τηλε-εργασίας (freelancing platforms) και ψηφιακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (MOOC)"

 

Μάθετε πως να αξιοποιήστε τις νέες τεχνολογίες και τις πλατφόρμες εξ αποστάσεως συνεργασίας και εκπαίδευσης προς όφελος του ελεύθερου επαγγέλματός σας.

 

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) στο πλαίσιο του έργου TeleICCE του Προγράμματος Interreg IV Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020 διοργανώνει FOCUS GROUP με Ελεύθερους Επαγγελματίες, με  θέμα: 

 

«Αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων, και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους μέσω πλατφορμών τηλε-εργασίας (freelancing platforms) και ψηφιακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (MOOC)»

 

Η έρευνα/ FOCUS Group αφορά Ελεύθερους Επαγγελματίες αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων με έδρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα θα συζητήσουν με την βοήθεια συντονιστή τις δυνατότητες που προσφέρει στις επαγγελματικές τους προοπτικές η χρήση καινοτόμων μοντέλων συνεργασίας, μέσω πλατφορμών τηλεργασίας επιχειρήσεων με Ελεύθερους Επαγγελματίες καθώς και η χρήση καινοτόμων συστημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ως πλαίσιο ανάπτυξης δεξιοτήτων.

 

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00

Η διάρκεια της ομαδικής συζήτησης προγραμματίζεται για 2 ώρες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Οδηγίες Συμμετοχής

 

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω WEBEX

 

Η τηλεδιάσκεψη θα καταγραφεί για λόγους περεταίρω ανάλυσης από την ερευνητική ομάδα. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή στο Focus Group: Κιτσώνη Μάγδα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2611100225


Για βοήθεια με την σύνδεση σας στο Webex μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε στο 2155005522

 

Το έργο συντονίζεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και στην κοινοπραξία συμμετέχουν το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Ινστιτούτο Κατάρτισης Επιχειρηματικών φορέων του Μπάρι (Istituto Formazione Operatori Aziendali (I.F.O.A.), η Εθνική Συνομοσπονδία Βιοτεχνιών και Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων Ιταλίας (Confederazione Nazionale dell'Artigianato e della Piccola e Media impresa – CNA), με συνεργαζόμενο εταίρο το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων.

To Teleicce χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg VA Greece-Italy (EL-IT) 2014-2020, www.greece-italy.eu

 
 

Email Image

 

Main Menu