Ο απόηχος του Τριημέρου Θερινού Κινηματογράφου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας

 

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου, το Τριήμερο Θερινού Κινηματογράφου στο Κάστρο της Πάτρας, που οργάνωσαν οι Πολιτιστικές Ομάδες και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας.

Κάθε βραδιά φιλοξένησε και μία ταινία, με πρώτη τη «Βασίλισσα της Καρδιάς» από τη Δανία, στη συνέχεια «Το Αυγό» από Μογγολία και Κίνα και τέλος τη «Μια Λευκή, Λευκή Μέρα» από την Ισλανδία.

Η είσοδος στο χώρο ήταν ελεύθερη και πραγματοποιήθηκε με δελτία εισόδου, τα οποία εξαντλήθηκαν και τις τρεις ημέρες, μέθοδος που επιλέχθηκε ώστε να τηρηθούν καλύτερα όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, προστατεύοντας την υγεία των θεατών.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ευχαριστεί θερμά, την Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας για την παροχή του χώρου του Κάστρου και βέβαια, όσες και όσους τίμησαν την Εκδήλωση με την παρουσία τους.
Σε μια περίοδο δύσκολη για όλους, το Ίδρυμα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να βρίσκεται κοντά στους φοιτητές και στην κοινωνία με στοχευμένες πολιτισμικές δράσεις και ανοικτή πρόσβαση σε αυτές.
 
Collage cinema
 
 

Main Menu