Συμμετοχή του ΕΑΠ στη Διεθνή Έκπαιδευτική Έκθεση "Εκπαίδευση και Καριέρα 2017"

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετείχε στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2017» που φιλοξενήθηκε στη Λευκωσία από 17 έως και 19 Φεβρουαρίου 2017. Η Έκθεση υλοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ).

Στην Έκθεση προσκλήθηκαν και συμμετείχαν  Δημόσια και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου, Ελληνικά Πανεπιστήμια, Ιδιωτικές Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελλάδας και Κύπρου καθώς και Πανεπιστήμια από το  Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης στο περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών του μοναδικού Ελληνικού Δημόσιου Ιδρύματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αποστολή την εξ αποστάσεως παροχή προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι είχαν την δυνατότητα να πλοηγηθούν στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαιδευτικής διαδικασίας του ΕΑΠ, να γνωρίσουν το διαδικτυακό εργαστήριο βιολογίας και να ενημερωθούν για το εργαστήριο φυσικής. Την αποστολή στην Κύπρο, συνόδευε ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας κ. Δημήτριος Καλλές.

Το περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων στελέχη του Προξενείου της Ελλάδας στην Κύπρο, Καθηγητές των Κοινών Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ με τα Ιδρύματα της Κύπρου και απόφοιτοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 

ekpaideusi kariera

Main Menu