Πολιτιστικές Ομάδες ΕΑΠ - Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο δημιουργίας πολιτιστικών ομάδων, το Σάββατο 18 Μαρτίου και την Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι πρόβες της χορωδίας και της ορχήστρας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια του ΕΑΠ. Συγκεκριμένα τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Πατρών κ. Γεράσιμο Βουτσινά, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου Παγκανίνι κ. Γιώργο Ντούρρη και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατραϊκού Ωδείου κα. Ευγενία Βικάτου. Επίσης την κα. Ελένη Σουρμελή για την διδασκαλία της χορωδίας, τον κ. Βασίλη Λάζαρη και τον μαέστρο κ. Γιώργο Γαλάνη για την Ορχήστρα .

Ευχαριστούμε τους Μουσικούς και τους Χορωδούς .Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες αξίζουν στους μουσικούς Νίκο Πλατύραχο και Ιωάννη Αναγνωστόπουλο για τον γενικό συντονισμό.

Στόχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου είναι η ελεύθερη πρόσβαση, η παραγωγή και η διάχυση της γνώσης, αλλά και ο ρόλος του ως κύτταρο πολιτισμού για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια ενός Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής

Βασίλης Καρδάσης

 

170322 politistikes omades

Main Menu