Ενημέρωση για την προκήρυξη 1Κ/2017/28-2-2017 του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Σχετικά με την εύλογη διαμαρτυρία του συλλόγου αποφοίτων του ΕΑΠ που αφορά τη προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με αριθμό 1Κ/2017/28-2-2017 η  Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π. επιθυμεί να κάνει γνωστά τα εξής :

Μόλις  έγινε γνωστή η σχετική προκήρυξη και ο αποκλεισμός απ’ αυτήν των αποφοίτων του Ε.Α.Π. , απεστάλη η συνημμένη επιστολή με αρ. πρωτ. 113/ 1-3-2017 από τη  Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π. στο Α.Σ.Ε.Π.. Η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε στα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγχρόνως ενημερώθηκαν και οι αρμόδιοι ανώτεροι υπάλληλοι του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Σε κάθε περίπτωση η Διοικούσα Επιτροπή όπως άλλωστε προκύπτει και από το περιεχόμενο της επιστολής θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό των αποφοίτων του Ιδρύματος από την ως άνω προκήρυξη.

Είναι αυτονόητο ότι η Διοικούσα Επιτροπή βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον η αδικία αυτή σε βάρος των αποφοίτων του.

                                                                                    Η Διοικούσα Επιτροπή του

                                                                                 Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Δείτε την Επιστολή εδώ.

 

: Δείτε την Επιστολή 

Main Menu