Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης - Ιούλιος 2017

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Πάτρα.

Στις τελετές, η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Καθηγητή Βασίλη Καρδάση και τον Αντιπρόεδρο Καθηγητή Χριστόφορο Κροντηρά.

Aponomes Ioulios 2017

Για την Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, τους Μεταπτυχιακούς Τίτλους απένειμε ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης. Στο Πρόγραμμα «Κατάλυση και Προστασία του Περιβάλλοντος» παρευρέθη ο Διευθυντής του Προγράμματος, Καθηγητής Χρήστος Κορδούλης, ενώ στο Πρόγραμμα «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» το παρών έδωσε ο Διευθυντής του Προγράμματος, Αναπλ. Καθηγητής Γεώργιος Χατζηγεωργίου

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Αθανάσιος Μιχιώτης απένειμε τους Τίτλους Ειδίκευσης για την Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Στην Τελετή παρευρέθη ο Διευθυντής του Προγράμματος «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων», Καθηγητής Γεώργιος Γκαντζιάς.

Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του συνεχάρη όχι μόνο τους αποφοίτους για την επιτυχία τους, αλλά και τις οικογένειες των αποφοίτων, καθώς τόνισε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του οικογενειακού περιβάλλοντος στην ολοκλήρωση των σπουδών εξ αποστάσεως.

Στην έναρξη της Τελετής Απονομής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Τραπεζική» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, το σεξτέτο της Συμφωνικής Ορχήστρας των πολιτιστικών ομάδων του ΕΑΠ παρουσίασε μουσική παράσταση.

Main Menu