Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Για πρώτη φορά φέτος, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Από το Σάββατο 9 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, σας καλούμε να μας επισκεφθείτε στη θέση 19 (stand 19), στο περίπτερο 14 (pavilion14) της 82ης Δ.Ε.Θ..

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Έκθεση, σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου και κατασκευάστηκε από τις μεταπτυχιακές φοιτήτριες της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ιδρύματος, αρχιτεκτόνων-μηχανικών, Γεωργίας Κλωνιζάκη, Ιωάννας Παπαδοπούλου και Σοφίας Παυλίδου, υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό της Δρ. Χαράς Σιγάλα, Καθηγήτριας-Συμβούλου της Σχολής, και του αν. Καθηγητή, Στυλιανού Ζερεφού.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ο χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα αποτελεί κόμβο συνάντησης και δικτύωσης των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητάς του και των αποφοίτων του, αλλά και σημείο πληροφόρησης του κοινού για τα προσφερόμενα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και για τις παροχές προς τους φοιτητές του.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 10:30 π.μ.
Τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη 82η ΔΕΘ, θα τελέσει ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Ιδρύματος θα υλοποιούν παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια (workshops), ανοικτά για το κοινό, των οποίων το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Η πρώτη αυτή συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων προσφοράς του Ιδρύματος στην εξ αποστάσεως ανώτατη εκπαίδευση.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα των Δράσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ.

 

Main Menu