ΤΟ ΕΑΠ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟ – ATHENS EXPO ’17

Το ΕΑΠ συμμετέχει στην 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ΚΑΛΟ – ATHENS EXPO ’17, η οποία διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Την Έκθεση θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Αφορμή για την συμμετοχή του ΕΑΠ στην Έκθεση, αποτελεί το γεγονός ότι από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους προσφέρεται το πρώτο και μοναδικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία. Πρόκειται για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία» (ΚΑΟ), το οποίο είναι καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Έκθεση πραγματοποιείται από 1-3 Νοεμβρίου, από τις 11:00 -23:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το ΕΑΠ συμμετέχει στην Έκθεση με περίπτερο. Επιπλέον, διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο –ομιλία, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, 5:00-6:00 μ.μ., με τίτλο «Η Σημασία της Εκπαίδευσης στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία» και εισηγητή τον κ. Κάρολο –Ιωσήφ Καβουλάκο, Καθηγητή-Σύμβουλο του ΕΑΠ, στο κτίριο Δ10 (Δεξαμενές Καθαρισμού), της Τεχνόπολης.

Main Menu