Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Επιστήμης «Patras Science Festival»

 

 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά στην Πάτρα, το Φεστιβάλ Επιστήμης PatrasScienceFestival, 2 με 6 Μαΐου 2018.

Με θέμα «Ζήσε τη Χαρά της Επιστήμης», το Festival στοχεύει να αναδείξει, με εύληπτο τρόπο, τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, και να επικοινωνήσει τη σημασία της επιστήμης στο ευρύ κοινό.

Το «Patras Science Festival» θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Παρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα) στην Πάτρα και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και κοινού.

Μαζί, για αυτή τη γιορτή της επιστήμης συμμετέχουν και οι Πολιτιστικές Ομάδες του ΕΑΠ διοργανώνοντας παράλληλες δράσεις και συγκεκριμένα:

  • Έκθεση Φωτογραφίας από την Ομάδα Φωτογραφίας του ΕΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
  • Προβολές ταινιών μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ στην Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
  • Συναυλία στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Περιβόλα με τους BlackHumor «Ροκ 1968 – 2018» το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 19:00.
  • Ημερίδα «Ρητορική και Μουσική \ Γλώσσα και Τέχνη», την Κυριακή 6 Μαΐου στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους και τις δράσεις του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Patras Science Festival

*Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Main Menu