Διευκρίνιση σχετικά με την Προκήρυξη για μέλη Σ.Ε.Π. 2018-2021 σε εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες του Α’ έτους του Μ.Π.Σ. «Εγκληματολογικές και Ποινικές Προσεγγίσεις της Διαφθοράς, του Οικονομικού και του Οργανωμένου Εγκλήματος» (ΠΕΔ)

 

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι τα υποψήφια μέλη Σ.Ε.Π. για την Προκήρυξη του Μ.Π.Σ. «Εγκληματολογικές και Ποινικές Προσεγγίσεις της Διαφθοράς, του Οικονομικού και του Οργανωμένου Εγκλήματος» (ΠΕΔ) για τα Ακ. Έτη 2018-2021, τα οποία επιθυμούν να καταχωρήσουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία που αφορούν στο ερευνητικό και συγγραφικό έργο της τελευταίας δεκαετίας που δεν αποτυπώνονται στις επιλογές της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής αιτήσεων, έχουν τη δυνατότητα να επισυνάψουν τα εν λόγω στοιχεία μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα σε ένα αρχείο μορφής .pdf στο Πεδίο «Πρόσφατο αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα» (καρτέλα «Προσωπικά στοιχεία», Βήμα 1 της ηλεκτρονικής αίτησης).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Γραφείο Μελών Σ.Ε.Π. μέσω του e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 23:59.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://dev.eap.gr/sep-candidate/public#/ από 30-07-2018 (16:00) έως τις 17-08-2018 (23:59).

 

Προκήρυξη

Πληροφοριακό Έντυπο

Θεματικές Ενότητες

Για υποβολή αίτησης πατήστε εδώ

 

Main Menu