Εκδήλωση: Refugee, Migrant Issues: Education and social policies in Greece: Finding Synergies and Sustainable Policies

 

Το ΕΑΠ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, εταίροι του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ SIRIUS, διοργανώνει εκδήλωση-National Round Table με τίτλο “REFUGEE, MIGRANT ISSUES: EDUCATION AND SOCIAL POLICIES IN GREECE: FINDING SYNERGIES AND SUSTAINABLE POLICIES”.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 20 Ιουνίου 2019, στον 1ο όροφο του Παραρτήματος του ΕΑΠ στην Αθήνα (οδός Γραβιάς 4-6, απέναντι από το βιβλιοπωλείο “Πρωτοπορία”).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν καθηγητές του ΕΑΠ και θα διεξαχθούν δύο παράλληλα βιωματικά σεμινάρια, διάρκειας 3 ωρών το καθένα (με ώρα έναρξης τις 15:30), με αντικείμενο τους πρόσφυγες μαθητές και τον ενεργό πολίτη. Σε κάθε ένα από τα βιωματικά σεμινάρια θα γίνουν δεκτοί έως 35 συμμετέχοντες. Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια να προσέλθουν ει δυνατόν από την έναρξη της εκδήλωσης. Η συμμετοχή στα βιωματικά σεμινάρια θα γίνει με βάση ειδική δήλωση συμμετοχής. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα βιωματικά σεμινάρια να αποστείλουν τα στοιχεία τους  (ονοματεπώνυμο, e-mail, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στη Μαρία Αφεντάκη στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 18 Ιουνίου, ώστε να ετοιμαστούν οι ομάδες ανά σεμινάριο.

H παρακολούθηση της ημερίδας (συμπεριλαμβανομένων των βιωματικών σεμιναρίων) είναι ΑΝΟΙΚΤΉ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ. Θα δοθεί βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ η συμμετοχή των φοιτητών του ΠΜΣ “Language Education for Refugees and Migrants” (LRM) θα είναι σε προτεραιότητα.

Επίσημες γλώσσες της ημερίδας είναι η ελληνική και η αγγλική. Έναρξη της εκδήλωσης στις 9.30 π.μ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πιέστε εδώ.

Main Menu