Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου που διεξήχθησαν στις 15 Σεπτεμβρίου στο Παράρτημα του ΕΑΠ στη Θεσσαλονίκη και στις 21 Σεπτεμβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Πάτρα.

Στις τελετές της Θεσσαλονίκης παρέστησαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Οδυσσέας Ζώρας και ο απερχόμενος Πρόεδρος Βασίλης Καρδάσης, οι Κοσμήτορες των Σχολών, Διευθυντές Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος.

Από πλευράς Διοικούσας Επιτροπής, το παρών στις Τελετές Απονομής στην Πάτρα, έδωσε ο Αντιπρόεδρος Διονύσιος Μαντζαβίνος που συνεχάρη θερμά τους αποφοίτους για την επιτυχία τους, ενώ τους Τίτλους απένειμαν:

ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Αντώνης Λιοναράκης,

ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Αθανάσιος Μιχιώτης.

Τις Απονομές τίμησαν με την παρουσία τους Διευθυντές Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συγχαίρει τους αποφοίτους του και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια στο ταξίδι τους για την αναζήτηση της γνώσης.

Teletes

Main Menu