Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ορκωμοσίες Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην πόλη της Πάτρας

 

 

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν οι Ορκωμοσίες Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην πόλη της Πάτρας, οι οποίες αποτελούν την επιβράβευση και το επιστέγασμα των κόπων και των προσπαθειών των φοιτητών του Ιδρύματος.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου διεξήχθησαν οι Τελετές της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, αυτές της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, ενώ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών.

Συγκεκριμένα οι Απονομές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών που έκλεισαν τον κύκλο των Τελετών στην Πάτρα,  υπήρξαν ιδιαίτερα πολυπληθείς και σε αυτές, πέραν των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ και του Κοσμήτορα της Σχολής Καθηγητή Αθανάσιου Μιχιώτη, το παρών έδωσε και ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων, Καθηγητής Γεώργιος Γκαντζιάς.

Χαρακτηριστικό των φετινών Απονομών, ήταν ο μεγάλος αριθμός των αποφοίτων, που έφτασαν τους 3750, γεγονός που καταδεικνύει πως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο χαίρει διαχρονικά της εμπιστοσύνης όσων επιλέγουν την ακαδημαϊκή τους εξέλιξη.

Τις προσπάθειες των απόφοιτων χαιρέτισαν τόσο με την παρουσία τους, όσο κι από το βήμα των Τελετών ο Αντιπρόεδρος   Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης. Το παρών έδωσαν και οι Κοσμήτορες των Σχολών, Καθηγητές Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Αντώνης Λιοναράκης και Αθανάσιος Μιχιώτης, καθώς και αρκετοί Διευθυντές Προγραμμάτων αλλά και μέλη ΣΕΠ του Ιδρύματος.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια στους απόφοιτους και να ευχαριστήσει τόσο αυτούς, όσο και τους οικείους τους, για την παρουσία τους στις Τελετές.

Ακολουθούν το ερχόμενο Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιανουαρίου οι Ορκωμοσίες Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Οι φωτογραφίες, είναι από τις Τελετές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, που έλαβαν χώρα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

IMG 0354-min1

 

 

Collage final 

Main Menu