Αποτελέσματα Εισαχθεισών Φοιτητριών και Εισαχθέντων Φοιτητών στο Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών "Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια" της ΣΚΕ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020

 

 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης σε περίπτωση που ο χαρακτηρισμός της αίτησής σας είναι «εκκρεμότητα» παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προσοχή: Η παρούσα ανάρτηση αφορά στα αποτελέσματα ελέγχου των αιτήσεων που υποβλήθηκαν κατά την συνέχιση της προσφοράς του Ειδικού Προγράμματος Σπουδών και συγκεκριμένα από την 03η Φεβρουαρίου έως και την 10η Φεβρουαρίου 2020.

Για την Ενημερωτική Επιστολή Επιτυχόντων πατήστε εδώ.

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Main Menu