Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του ΕΑΠ διοργανώνει σειρά από εκπομπές, με θέμα την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 

 WEB RADIO LOGO HIREZ

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει μια σειρά από εκπομπές με κεντρικό θέμα την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με φιλοξενούμενους μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ιδρύματος. Στις εκπομπές, που θα μεταδίδονται ζωντανά κάθε Παρασκευή στις 17.00, θα συζητούνται θέματα σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τον τρόπο λειτουργίας της, τη μεθοδολογία και τις πρακτικές της, ενώ θα δίνονται και χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Στη συγκυρία που βιώνουμε το Webradio ΕΑΠ, είναι κοντά στους φοιτητές του Ιδρύματος αλλά και σε όλους όσους αφορά το ζήτημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να συμβάλει με το δικό του τρόπο στην εξοικείωση των ενδιαφερόμενων με αυτή. Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ως ένα πρωτοπόρο και καινοτόμο Ίδρυμα, ανοίγει ακόμα ένα παράθυρο επικοινωνίας με την κοινωνία, αυτή τη φορά μέσα από το Ραδιοφωνικό Διαδικτυακό του Σταθμό.

Συντονιστείτε στο Webradio ΕΑΠ στο σύνδεσμο:  http://webradio.eap.gr/

 

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί:

 

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 Συνέντευξη με τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Καθηγητή Αντώνη Λιοναράκη:

 Πέμπτη 30 Απριλίου 20202 Συνέντευξη με τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη:

 Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 Συνέντευξη με τον Καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών Στέλιο Ζερεφό:

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, συνέντευξη με τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Δημήτρη Καλλέ:

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, συνέντευξη με τον Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητή Αθανάσιο Μιχιώτη:

 Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, Συνέντευξη με τον Καθηγητή της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Αχιλλέα Καμέα:

Main Menu