Ανακοίνωση για τις Τελικές και τις Επαναληπτικές Εξετάσεις 2019 – 2020

 

 

Οι εξετάσεις των 45.000 φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθούν «ηλεκτρονικά» από τις 6 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου. Το Ίδρυμα οργάνωσε άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις τις αξιολογήσεις τους, παρά τα περιοριστικά μέτρα  της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη. Μάλιστα, οι φοιτητές έχουν ενημερωθεί ήδη τόσο για την ημερομηνία της εξέτασης τους, όσο και την ώρα αλλά και τον τρόπο της διαδικασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν σήμερα στους φοιτητές οι λεπτομέρειες του προγραμματισμού γύρω από τις εξετάσεις, σε 368 Θεματικές Ενότητες οι οποίες θα γίνουν όλες εξ αποστάσεως μέσα από τις εκπαιδευτικές πλατφόρμες του Ιδρύματος. Οι Συντονιστές των Θεματικών Ενοτήτων σε συνεργασία με τους διδάσκοντες, αποφάσισαν τόσο τον τρόπο εξέτασης όσο και τη διασφάλιση της αξιοπιστίας της διαδικασίας, όπως αυτές προτάθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή του.

Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνεται η μέθοδος εξέτασης και ο αριθμός των Θεματικών Ενοτήτων, με βάση τις επιλογές μεθόδου:

 

exetaseis

 

Το  ΕΑΠ συνεπές για ακόμη μια φορά στη δέσμευσή του προς τους φοιτητές, διαφυλάσσει τόσο την ασφάλεια τους, όσο και την ασφάλεια του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού. Παράλληλα διασφαλίζει την ομαλή ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους και την έναρξη του επόμενου.

Η Επιτροπή διενέργειας και υποστήριξης των εξετάσεων

Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών και Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, 

Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Κοσμήτορας ΣΘΕΤ

Ηλίας Γκοτσόπουλος, Αναπλ. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών

 

Main Menu